0700 20 370

гр. Сливен, ул. Илинденско Въстание 11

office@inhousebg.com

НУЖНА ИНФОРМАЦИЯ

ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

Има два начина да пазарувате от сайта – като регистриран потребител и като гост.

Ако влезете в онлайн-магазина с профила си, можете да изберете желания от Вас артикул, размер, количество. С бутон „Добави в количката” го добавете към своята пазарска количка. След като приключите избора си, влезте във вашата пазарска количка и довършете поръчката с бутон „Завърши поръчката”. Ще бъдете препратени към бланка, в която трябва да попълните данни за адрес на доставка и начин на плащане. Поръчката се завършва с клик върху бутона „Поръчай”.

В случай, че поръчвате като гост, изберете желания артикул. От пазарската си количка можете да въведете информацията за доставка и плащане, както и данни за контакт с Вас. Приключете поръчката с бутон „Поръчай”.

 

След като финализирате поръчката си, ще получите имейл, който потвърждава Вашата заявка. Наш консултант ще се свърже с Вас само в случай, че е нужно допълнително уточнение.

Наложен платеж ( плащане в брой на куриера при доставка )

Плащането е на цялата стойност ( посочена в имейла за завършена поръчка ) и се заплаща в български лева, директно на куриера при получаване на пратката

Картово плащане

EasyPay – Epay плащане

„Ин Хаус“ ООД извършва Доставка на поръчаните през www.inhousebg.com on-line магазина стоки, чрез  Куриерска фирма SPEEDY (Спиди) и Еконт. Точната цена за доставка може да разберете в момена на поръчка.

Вашата покупка ще пристигне до Вас в срок от 1 до 2 работни дни.

В случай, че във Вашия град няма офис на куриерската фирма, доставката Ви ще отнеме 3 работни дни.

В случай, че сте получили различен от заявения от Вас продукт, или сте установили дефект, се свържете с наш консултант.

Можете да замените или върнете Вашата покупка в срок от 14 дни от датата на доставка, ако стоката е в оригиналния си вид – със запазен етикет и видимо не е употребявана.

Можете да замените или върнете Вашата покупка в случаите, в които сте установили липса на елементи от продукта, дефекти.

В случай на рекламация можете да замените продукта с нов, друг или да получите заплатената от Вас сума в срок от 14 дни;

Разходите по куриерската услуга се заплащат от клиента.

Ако не сте преценили правилно размера или се окаже, че продуктът не е подходящ за Вас, можете да го замените. Замяната става, като ни изпратите с куриер продукта. Замяна се извършва само ако продуктът е с ненарушен търговски вид – със запазени етикети и неупотребяван.

Не носим отговорност, ако междувременно нужният Ви продукт е с изчерпана наличност, или ако пратката се забави поради липса на складова наличност. 

В подобни случаи ще бъдете известени по посочения от Вас начин за контакт. Бихте могли да изберете дали да замените избрания от Вас продукт с друг или да изчакате нова доставка.

Ние Ви известяваме с имейл при предаване на поръчката Ви на куриера.

Електронният магазин носи отговорност при грешки, допуснати от нашите служители при обработване на заявката Ви.

Електронният магазин не носи отговорност при изчерпване на даден артикул или за забавяне на доставката поради липса на количества или некоректен разнос от страна на куриера.

В случай на забавяне ще бъдете уведомени по посочения от Вас начин за контакт.

Моля възползвайте се от „ОПЦИЯ ПРЕГЛЕД” на пратките, които получавате с куриер.

Само тогава ще удовлетворим ваша евентуална рекламация заради счупена или погинала стока.

Ако не сте отворили пратката пред куриера:

1. Вие автоматично се съгласявате с факта, че всичко с пратката е наред.

2. Съвсем съзнателно  се лишавате от възможността за безплатна подмяна.

3. Ако пожелаете отново да получите стоката, ще заплатите стойността и втори път.

4. Куриерските услуги в двете посоки, при евентуална подмяна са за Ваша сметка.

5. Липси или несъответсвия по поръчката Ви, които не са регистрирани пред куриер или в офис на Спиди, няма да бъдат уважавани.

НАПРАВИ ЗАПИТВАНЕ

СВЪРЖЕТЕ С НАС

You need to create a form using Contact form 7 plugin to be able to display it using this element.