За нас

Home » За нас
Кои сме ние ?

За нас

Фирма Ин Хаус е създадена през 2004-та година и се занимава с директен внос на домашни потреби, канцеларски стоки и търговия на едро и дребно. Стоките в търговските ни обекти са разнообразни, като голяма част от асортимента се внася директно от Китай и Турция. Вносът на компанията е представен от над 10 000 артикула. Фирмата е създадена в град Сливен, където се намира и нейния централен офис, складова мощност и логистично звено. Чрез филиалната ни мрежа, представена в 6 града лесно може да откриете желаните от Вас изделия.

Ин Хаус е сред лидерите в предлагането на домашни потреби и стоки за бита, оборудване на ресторанти, хотели, барове, като също така разполага с различни предложение за градината. От 2015 година Ин Хаус реализира търговия на дребно и едро с канцеларски материали на известни европейски и азиатски производители, офис консумативи, ученически пособия, детски играчки и пъзели. Освен тези направления, при нас можете да откриете сувенири и подаръци, с които да зарадвате близките си.

Освен в Сливен, можете да откриете богатия асортимент от артикули които предлагаме в следните градове: София, Ямбол, Велико Търново, Бургас и Димитровград. Карта на магазините, както и информация за контакти, можете да намерите в сайта ни, в категория „магазини”.

Търговската политика на фирма Ин Хаус е насочена изцяло към клиента, като можете да се доверите на нашите консултанти, които с удоволствие биха помогнали при избора Ви. Традиционното качествено обслужване и консултиране, гъвкавата търговска политика, богатият асортимент и предлагане, без съмнение ще ви направят наш постоянен клиент, за което предварително Ви благодарим.

Количка
Продукти
0 Листа с любими
0 items Количка
Моят профил