Домашни потреби

Винаги най-добрите стоки за дома, офиса и градината

Пролетта дойде, нашите промоции за градината преминаха. Не унивайте, ние от Ин Хаус имаме голямо разнообразие от продукти за градината – саксии (пластмасови и керамични), подложки, чинии за саксии, кашпи, стълбички за цветя, аксесоари и др., които имайте в предвид и на редовна цена са изключително изгодни цени.

Все пак нека да Ви припомним, ние сме официален вносител на домашни потреби – стоки за дома, за бита, за кухнята, за банята, за градината, на детски играчки, парти артикули, сувенири и подаръци, офис и канцеларски материали, ученически пособия и много други.

Както се досещате закупувайки от нас, Вие купувате от първа ръка, стока проверена и качествена на много изгодна цена. Можете да се възползвате и от постоянната ни секция с промоции, на стойност – 50%, която ежедневно се обновява и се добавят нови стоки.

Ние от Ин Хаус се грижим Вашият дом да е постоянно обгрижен и обновен с нови артикули или такива от които имате нужда, за подобрения и удобства в дома си. Започвайки от дребни продукти като вилици, лъжици, различни видове – чинии, чаши, тенджери и се стигне до големи артикули, като маси, столове, кошове за пране, легени и др., ние сме помислили за всичко от което имате нужда.

Направете нашия онлайн магазин : www.inhousebg.com любимо място за пазаруване, където винаги можете да откриете нещо ново, нещо нужно и важно за Вас, за Вашето семейство и за Вашият дом на изключително изгодна цена.

Нашата търговска верига от магазини в страната постоянно се разширява и можете да ни посетите и в някои от  нашите магазини, които се намират в гр. Сливен, гр. Бургас, гр. Димитровград, гр. Велико Търново, гр. Ямбол и гр. София

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

seven + 11 =