Новини

Предстоящо откриване на нов магазин от верига магазини – In House

Откриването ще се състои на 17.03.2023г. в Петък.

Адреса на магазина: гр. София, кв. Надежда -1 , бул. „Ломско Шосе“, бл.171. – до метростанция Надежда

Магазина е с търговска площ от 1200 кв.м. , в него можете да откриете изключителното разнообразие от над 15 000 артикула: домашни потреби, стоки за дома, за кухнята, за банята, за градината,  за ресторанти, за офиси, за училище, канцеларски материали, изделия от текстил, сувенири и подаръци, детски играчки, игри и пъзели, ел. уреди и техника за дома, парти артикули, сезонна стока и много други.

In House е официален вносител на домашни потреби – стоки за дома, за бита, за кухнята, за банята, за градината, на детски играчки, парти артикули, сувенири и подаръци, офис и канцеларски материали, ученически пособия и много други.

Закупувайки от нас, Вие купувате от първа ръка, стока проверена и качествена на много изгодна цена. През първите три дни,  всеки клиент посещавайки новият ни магазин в гр. София, кв. Надежда – 1, бул. „Ломско Шосе“, бл.171. – до метростанция Надежда  ще получи Red Card, чрез която, Вие клиентите ни получавате до 10% отстъпка при пазаруване в магазините ни. Също така ще стартираме с намаления на различни артикули от няколко групи, като отстъпките ще стигат до 40%.

Ние от Ин Хаус се грижим Вашият дом да е постоянно обгрижен и обновен с нови артикули или такива от които имате нужда, за подобрения и удобства в дома си. Започвайки от дребни продукти като вилици, лъжици, различни видове – чинии, чаши, тенджери и се стигне до големи артикули, като маси, столове, кошове за пране, легени и др., ние сме помислили за всичко от което имате нужда.

Направете In House магазина близо до Вас: любимо място за пазаруване, където винаги можете да откриете нещо ново, нещо нужно и важно за Вас, за Вашето семейство и за Вашият дом на изключително изгодна цена.

Нашата търговска верига от магазини в страната постоянно се разширява и можете да ни посетите и в някои от  нашите магазини, които се намират в гр. Сливен, гр. Бургас, гр. Димитровград, гр. Велико Търново, гр. Ямбол и гр. София.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

four + eight =